Brandos breddar igen och ska erbjuda ett superutbud

Brandos fortsätter att bredda. För ett par veckor sedan började man sälja jeans på sajten och nu är det dags för väskor. Väskavdelningen är redan öppen men i början av 2013 utökas utbudet med ytterligare varumärken och modeller. Enligt Brandos kommer man då att erbjuda ett supersortiment av väskor, jeans och skor till sina kunder.

Brandos, en av Nordens ledande skobutiker på nätet breddar sin produktportfölj ytterligare och öppnar en väskavdelning på sajten. Men att kalla dem för en renodlad skobutik är nog felaktigt numera, för bara några veckor sedan började de även sälja jeans på sajten.

– Det är otroligt spännande att bredda vår produktportfölj ytterligare genom att nu även satsa på väskor. Vi vill alltid erbjuda våra kunder ett superutbud av de produkter vi säljer. Med ett brett sortiment möjliggör vi för alla kunder att hitta produkter som passar just deras personliga stil, säger Tomas Björkén, projektledare för väskor på Brandos.

Annons
Annons

Det börjar bli tjatigt men som vi har nämnt flera gånger tidigare blir det allt vanligare att e-handlare breddar sitt sortiment. Och frågan är om Brandos nöjer sig här eller om de planerar att bredda ytterligare inom en snar framtid.

”Får plats med mer på hyllorna”

Väskavdelning öppnade upp för försäljning på Brandos sajt i går, och vid lanseringen finns 19 varumärken och totalt 130 väskmodeller till försäljning. I februari nästa år säger Brandos att de precis som med jeansen planerar att ha betydligt fler varumärken och modeller på lager.

– Det som är unikt för oss är att vi, genom vårt breda sortiment, har möjlighet att erbjuda många unika varumärken som är svåra att hitta någon annanstans. Det är det som är så fint med butiker online, vi får plats med så mycket mer produkter ”på hyllorna” och kan direkt erbjuda kunden det den vill ha, säger Tomas Björkén.

Brandos kommer att erbjuda sina väskkunder fri frakt och fri retur, precis som man gör med skor och jeans.

 
Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!