MMA-stjärnans förra hem till salu på Ebay

Nu kan du bli stolt ägare till MMA-stjärnan Ronda Rouseys tidigare hem, en Honda Accord LX från 2005.

Ronda Rousey är hittills obesegrad och en av UFC:s absolut största stjärnor för tillfället. Nu är hennes tidigare hem ute till försäljning på Ebay. Det rör sig dock inte om en flådig vindsvåning, utan en Honda Accord LX från 2005.

Innan dess att Ronda blev en firad MMA-stjärna och tjänade de stora pengarna så tävlade hon bland annat i Judo. En sport som inte riktigt ger den typ av inkomster hon har i dagsläget, det gjorde att hon tvingades bo i sin Honda.

Annons
Annons

Personliga tillhörigheter

Enligt annonsen, som verkar vara upplagd av en släkting till Ronda, har bilen gått drygt 24 000 mil och behöver byta växellåda. Bilen kan hinna rulla några mil till innan den byter ägare då hennes mamma ibland använder den när hon åker och handlar.

Det ska också finnas en hel del av Rondas personliga tillhörigheter kvar i bilen. MMA-stjärnan kommer inte att närvara vid överlämningen av bilen som kan hämtas upp i Los Angeles.

– Vi (Rondas familj) gillar att skämta om alla coola saker som du hittar i hennes bil. Varje gång du öppnar dörren är det som en arkeologisk utgrävning. Dessutom har Ronda limmat fast några medaljer, plåster, mynt och figurer på insidan av bilen som troligen inte kommer att lossna, står det att läsa i annonsen.

 

Källa: SportingNews

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!