Butikskedjan Kicks lanserar norsk E-handel

Redan inför sommaren smyglanserade Kicks sin norska e-handel men nu slår man på den stora trumman. Nu kan även våra norska grannar shoppa kosmetika på nätet från en av Skandinaviens största butikskedjor inom kosmetika.

Kosmetikkedjan Kicks som i våras prisades för sin svenska e-handel lanserar nu en norsk variant. I butiken finns över 10 000 produkter från mer än 200 varumärken. Och något man trycker lite extra på är att man är Norges första auktoriserade webbutik för selektiv kosmetik.

– Det är viktigt för oss som den ledande kosmetikkedjan i Skandinavien att illustrera hur viktigt det är att köpa från en auktoriserad återförsäljare på nätet. Vi värnar om de varumärken vi säljer och vill att våra kunder ska uppleva produkter som är av rätt kvalitet, snarare än kopior eller produkter av osäkert ursprung, säger Pontuz Bjelfman, chef för Kicks Norge.

Annons

Fri frakt till butik

Den norska butiken ska ha smygöppnat redan innan sommaren men först nu lanseras den officiellt. E-handelskunder kommer förutom att få tillgång till ett betydligt större utbud än i de fysiska butikerna, även erbjudas fri frakt om de hämtar ut sina paket i några av Kicks butiker.

Inom några år förväntar man sig att nätbutiken kommer att vara kedjans störst butik i Norge rent omsättningsmässigt.

– E-handeln ger oss möjligheten att erbjuda märken som vi känner att den norska kunden vill ha, men som vi inte har utrymme för i fysiska butiker. Kunderna kommer bland annat att få möjligheten att handla trendiga produkter från billigare varumärken som Deborah Lippmann, Ciaté och TheBalm, men även från mer välkända varumärken som MaxFactor och IsaDora, säger Zrinka Wergeland, Marketing Manager för Kicks Norge.

Källa: Press

Annons