Buttericks stärker ledningen med e-handelskunskap

Han ska skapa stabilitet.

Skämt- och maskeradbutiken Buttericks har vaknat upp och hoppat på e-handelståget. Efter att man börjat satsa digitalt så har företaget vänt från ett minusresultat på flera mljoner, till att nu gå plus. Nyligen meddelade företaget också att de låtit en praktikant sköta företagets Instagramkonto i två veckor för att få lite fart i sociala medier.

LÄS ÄVEN: Buttericks gick från minus 8 miljoner till svarta siffror

Annons

Buttericks berättar nu att de även rekryterat en ny CFO, som också tar plats i företagets ledning. Den som blir ekonomichef på företaget är Henrik Nilsson som senast ska komma ifrån e-handelsföretaget Vårdväskan.

LÄS ÄVEN: Ny VD skulle föryngra bolaget - säljer nu på Instagram

"Henrik blir en viktig del i vår verksamhet"

Företagets vd, Therese Carlsson, som själv tillträdde sin roll vid årsskiftet, är mycket glad över att ha lockat över Henrik Nilsson till Buttericks.

- Med sin kunskap och erfarenhet blir Henrik en viktig del i vår verksamhet framåt. Vi är glada att han har valt att bli en del av Buttericksfamiljen. Henrik kommer att ha en viktig roll i att skapa stabilitet och bidra i den utvecklingsfas Butterick’s Leco nu befinner sig i, säger Therese Carlsson.

Henrik är civilekonom och har erfaranhet som CFO och Business Controller inom branscherna e-handel, handel, produktion och tjänster. Han påbörjade sin anställning den 12 juni i år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!