CDON breddar sortimentet med Tretti.com

Satsningen mot att bli ett nordiskt Amazon och att samla allt under ett tak fortsätter. I dag tillkännager CDON Group att Tretti.coms sortiment med vitvaror, hushållsapparater och utomhusprodukter har lanserats på CDON.com.

Tretti.com förvärvades av CDON Group i juni 2011, nu lyfter man alltså in deras sortiment på CDON.com. I och med lanseringen vill CDON ytterligare stärka sin position som Nordens ledande internetvaruhus, samtidigt som Tretti.com når ut till nya e-handelskunder i hela Norden.

– Vi är mycket nöjda med att vi nu kan erbjuda CDON.coms kunder ett fullsortiment av vitvaror och andra hushållsnära produkter från Tretti.com. Samarbetet kombinerar styrkorna från de två e-handlarna för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen, säger Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group

Annons
Annons

CDON.com har gått från att ursprungligen vara en skivbutik på nätet till att bli ett av Nordens största e-handelsvaruhus. Vi har tidigare skrivit om deras nya satsningar där de själva erkänner att de siktar på att bli ett nordiskt Amazon.

– Vår strategi är att befästa CDON.com som Nordens ledande internetvaruhus. Genom att bredda utbudet stärks kunderbjudandet ytterligare, samtidigt som vi skapar förutsättningar för övriga gruppbolag att kapitalisera på CDON.coms ledande marknadsposition och höga trafikvolymer i Norden.

De säger sig dock fortfarande inte planera att lägga ner sina specialiserade butiker. Det gäller förmodligen även Tretti.com.

 

Källa: press

Relaterade nyheter:
CDON kommer öppna upp för andra E-handlare

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!