CDON ger järnet på BF: ”Värt att hålla sig vaken hela natten”

Livesändning och hundratals erbjudanden.

Inför förra årets Black Friday lanserade CDON.COM kampanjen #CDONLIVE, en 24 timmar lång livesändning från marknadsplatsens huvudkontor i Malmö. Och intresset för att se vad som hände bakom kulisserna hos företaget under en av e-handelns mest hektiska dagar var uppenbarligen stort.

LÄS ÄVEN: 25 000 tittare följer Black Friday hos CDON i realtid

Annons
Annons

Som CDON:s vd Kristoffer Valiharju berättade i en intervju som vi publicerade under gårdagen, kommer livesatsningen tillbaka nu på fredag. Precis som förra året blir det 24 timmars livesändning från kontoret, och under dygnet kommer företaget att presentera hundratals erbjudanden på olika produkter. 

LÄS ÄVEN: CDON:s nya VD: "Vi har hela tiden haft full fart framåt"

"Superdealsen är extramt begränsade"

Många av dem ska släppas redan vid midnatt, och sen ska en så kallad "superdeal" släppas varje timme under den tid som kampanjen pågår.

- En superdeal är en produkt med ett väldigt förmånligt pris som bara gäller i en timme. Superdealsen är extremt begränsade och så pass eftertraktade att det är värt att hålla sig vaken hela natten för att få tag i ett eller flera exemplar, berättar CDON i ett pressmeddelande.

Den som bänkar sig framför CDON:s livesändning på nätet, kan - utöver alla erbjudanden - se fram emot att få ta del av bland annat produkttester, intervjuer med gäster och underhållning. Produktionen genomförs av CDON i samarbete med reklambyrån Bästa Kompisar.

- #CDONLIVE är ett format som gör att våra kunder kan lära känna oss på CDON.COM och samtidigt få insyn i vad som händer bakom kulisserna på ett e-handelsbolag under årets största shoppingfest, där mer än 150 duktiga medarbetare jobbar stenhårt för att ge alla våra kunder en fantastisk shoppingupplevelse, säger Kristoffer Valiharju i ett pressmeddelande.

Sänker priser inom alla kategorier

Kristoffer Valharju har tidigare sagt att CDON:s Black Friday-kampanj inte bara skulle pågå under fredagen, och nu berättar han i ett mejl till Ehandel.se att kampanjandet kommer att fortsätta hela helgen.

Bolaget lovar prissänkningar inom alla sina kategorier.

Annons
Annons

- Under Black Friday kan kunder klicka hem alla sina julklappar från CDON.COM och slippa köa i överfyllda butiker. Det kommer att finnas mer än hundratals prisvärda erbjudanden inom alla våra produktsegment, säger Kristoffer Valiharju.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!