CDON lockar fysiska butiker med koppling till kassa

Följer Fyndiqs exempel och gör det lättare för fysiska butiker att lägga upp sina varor på CDON Marketplace.

Nyligen berättade marknadsplatsen Fyndiq att bolaget hade inlett ett samarbete med kassaleverantören Quadriga, som innebar att alla Quadrigas kunder som använder kassasystemet EuroShop numera kan lägga upp sina varor på Fyndiqs sida. Detta gäller alltså oavsett om butiken ifråga har en e-handel eller inte.

Satsningen verkar ha fallit CDON Marketplace i smaken för nu ingår Qliro Groups marknadsplats ett liknande samarbete med Quadriga. Det nya samarbetet gäller butiker som använder någon av Quadrigas kassor, exempelvis EuroShop, BookHit eller möbelESS.

Annons

- Kopplingen mellan Quadrigas butikskassor och CDON Marketplace är en smart funktion som spar tid och kan öka försäljningen för butiker som använder Quadrigas system. Butiken får snabbt och enkelt ytterligare ett skyltfönster genom CDON Marketplace, säger Magnus Fredin, VD för CDON.

"Egen webbshop mycket merarbete"

Butikerna och CDON ansluts till varandra genom en teknisk koppling som gör det möjligt för butikerna kan lägga upp registrerade varor på CDON Marketplace.

- För många butiker innebär en egen webshop mycket administration och merarbete. Vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att koppla varorna i kassan direkt till CDON Marketplace. Att på ett så smidigt sätt kunna ta del av CDON Marketplace räckvidd ser vi som ett mycket attraktivt tillskott till vårt erbjudande, säger Folke Straube, VD på Quadriga.

Annons