Carl Vult von Steyern blir Nordenchef på Prisjakt

Vilket inkluderar Nya Zeeland.

Efter två år som Sverigechef så får nu Carl Vult von Steyern uppdraget att ta hand om hela Norden. Nordenchef inkluderar ansvar för de uppenbara länderna Sverige, Norge och Finland. Lite mer oväntat så ingår dock Nya Zeeland också i uppdraget.

Prisjakt finns även i länderna Frankrike, Italien, Polen, Irland och Storbritannien, men Norden ska vara företagets starkaste område.

Annons

- Norden består av våra mest mogna marknader. Många är vana vid att jämföra priser innan köp, vilket gör att vi behöver fortsätta utmana oss själva och bredda vår målgrupp. Som ledande aktör i Norden vill vi också föra utvecklingen framåt för jämförelsesegmentet i stort – genom att blicka mot ny teknik som AI, bild- och röstigenkänning. Vi fortsätter att experimentera och jag ser i min nya roll en stor potential i hur vi kan nyttja de gemensamma styrkor som vi har i respektive land, säger Carl Vult von Steyern i en kommentar.

"Många påstår sig göra samma sak"

Prisjakt meddelar att de har varit en del av svenskarnas e-handelsupplevelse sedan 2002, men att konkurrensen har hårdnat de senaste åren med företag som Google och Amazon.

LÄS ÄVEN: Prisjakt prisar EU-domen mot Google Shopping

Carl Vult von Steyern har tidigare prisat EU:s dom mot Google och deras konkurrerande jämförelsetjänst, som Prisjakt dock mer ser som en annonsprodukt.

- Många påstår sig göra samma sak som vi, men jag brukar alltid säga att den stora skillnaden är att vi är oberoende. Vi verkar i en lokal marknad, men med globala konkurrenter och det blir då viktigare för oss att informera våra användare om att inga aktörer kan köpa till sig plats hos oss för att hamna högre upp i resultatfältet, säger Carl Vult von Steyern.

Annons