Chiquelle satsar på Quickbuy-funktion för enklare köp

Med hjälp av en nylanserad funktion ska Chiquelles kunder kunna handla flera produkter utan att bli avbrutna.

Chiquelle, som går mot fyrdubblad omsättning i år, har lanserat en ny funktion som gör det möjligt för den som handlar via desktop eller laptop att lägga flera produkter i varukorgen utan att behöva gå in på de olika produktsidorna. Köpfunktionen liknar den som till exempel Fyndiq har, det vill säga att kunderna kan handla direkt från kategorisidan.

Genom att trycka på "Quickview" i hörnet av en produkt, kan Chiquelles besökare köpa sin valda vara utan att behöva lämna den ursprungliga kollektionssidan där ett antal klädesplagg visas upp.

Annons

- Vi lanserar kollektioner varje vecka nu och lägger då till fler och fler nyheter. Så vi tänkte att då är det nödvändigt att vi gör det lättare för kunderna att handla eftersom det nu finns många produkter i varje kategori. Enkelt och stilrent, är vår målsättning, säger Pouya Boland, VD för Chiquelle.

"Kunderna ska känna sig som hemma"

Enligt Pouya Boland köper Chiquelles snittkunder mellan tre och fyra produkter per köp, och den nya funktionen är ett sätt att göra det enklare för kunder som vill handla mer än en vara. Funktionen finns ännu inte tillgänglig för köp i mobilen, även om en sådan lösning kan vara på väg.

- Vi försöker att skapa en plattform som låter kunderna känna sig som hemma när de handlar på Chiquelle, säger Pouya Boland.

Annons