Christina Ericsson ska lyfta Apotek Hjärtats e-handel

SAS digitala försäljningschef går nu över till Apotek Hjärtat och deras nätsatsning.

ICA Gruppens apotek, Apotek Hjärtat, har rekryterat en ny e-handelschef. Christina Ericsson kommer närmast ifrån SAS där hon var global digital försäljningschef. Hon blir nu chef för digitala kanaler på Apotek Hjärtat.

- Vi är mycket glada att Christina har valt att komma till oss på Hjärtat. Hon kommer att bli ett värdefullt tillskott i utvecklingen av vår e-handel och vårt digitala erbjudande, säger Anders Nyberg, VD Apotek Hjärtat.

Annons
Annons

Innan hon kom till SAS ska Christina Ericsson i flera år jobbat som konsult med fokus på transformation inom handel och logistik, kunskaper som nu kan komma väl till pass.

12 miljarder i omsättning

- Det känns väldigt spännande att bli en del av Hjärtat, ett företag med stark entreprenörsanda och tydliga visioner och som samtidigt är del av ICA Gruppen. Jag ser fram emot att få bidra till Hjärtats fortsatta digitala resa framöver, säger Christina Ericsson.

Christina Ericsson tillträder den nya tjänsten i mitten av januari 2016 och kommer rapportera till Apotek Hjärtats VD Anders Nyberg.

Apotek Hjärtat har förutom en nätbutik även 390 apotek runt om i landet. Verksamheten ska omsätta 12 miljarder kronor och sägs vara Sveriges största privata apoteksaktör.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!