CoolStuff satsar på Halloween med leverans i kista

I år satsar prylsajten CoolStuff stort på Halloween. Som förmodligen den första butiken i världen erbjuder företaget leveranser i specialdesignade likkistor.

Årets Halloween innebär en storsatsning hos CoolStuff, som inför högtiden utökar sitt sortiment med stora mängder maskeraddräkter och skräckrekvisita. Enligt företaget blir CoolStuff även först i världen med att erbjuda leveranser av Halloweenprodukter i specialdesignade likkistor. 

- Ett vanligt paket i all ära, men jag tror vi är ensamma i världen om att erbjuda den här tjänsten. Vi är stolta över att vara en butik som vågar ta in och tro på de där riktigt udda, unika och roliga produkterna. Så varför inte tänka likadant angående våra leveranser? säger Emir Hadzimahmutovic, PR-ansvarig för CoolStuff i Sverige.

Annons

Priset för en kista ligger på 49 995 kronor, men då ingår en specialgraverad namnskylt med beställarens namn. De svarta kistorna finns bara i begränsad upplaga och är designade speciellt för CoolStuff. Med köpet kommer också vad företaget beskriver som “ett bastant lock, en unik kudde och rejäla handtag”.

De speciella Halloweenkistorna lanseras i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland.

Annons