Coop i ny e-handelssatsning – tar leveranstjänst till Stockholm

"Stärka vår position på online-marknaden."

Coop online utökar sitt samarbete med logistikföretaget Gordon Delivery.

– För att fortsätta stärka vår position på online-marknaden ser vi fram emot ett utökat samarbete med ett last-mile-företag i framkant, säger Niklas Zeitlin, Operativ Chef på Coop Online.

Annons
Annons

Coop satsar mer på onlineförsäljning

Gordon Delivery arbetar bland annat med transport av kylvaror för olika matkasseleverantörer och grossister. Under det senaste året har de arbetat tillsammans med Coop online Skåne. Nu tas samarbetet vidare.

– Det här är ytterligare ett bevis på att Gordon Delivery är en viktig del i Coops onlinesatsning. Vi ser fram emot att få leverera kylvaror i Mälardalen där fokus ligger på slutkonsumentens upplevelse, säger Ali Ghoce, grundare och VD på Gordon Delivery, i ett pressmeddelande.

Eskilstuna först ut som ny leveransort

Första uppstartsort kommer att bli Eskilstuna. Det nya samarbetet väntas komma igång under sommaren. Till hösten väntas även orter som Strängnäs, Västerås och Enköping kunna bli möjliga leveransorter.

Gordon Delivery har tidigare etablerat sig i orter så som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Umeå, Västerås, Gävle, Kalmar, Eskilstuna, Växjö, Landskrona och Falun.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!