Coops e-handel lanserar realtidskoll på matkassen

"Ett viktigt steg i utvecklingen".

Coop Online följer nu nätkonkurrenterna Mat.se och Mathem när det kommer till leveranserna av matkassar till hemmen. Coop Online har tecknat avtal med Widrikssons Åkeri om att använda företagets nya leveransportal.

LÄS ÄVEN: Fraktbolaget lanserar portal: "Lättare att planera sitt liv"

Annons

"Investerat stora resurser"

Portalen låter kunderna i realtid följa sin order och den ska erbjuda en bättre överblick och mer kontroll över leveransen.

- Leveranssäkerhet är viktigt för oss då våra kunder är beroende av våra matkassar för att lösa vardagen. För att möta det behovet har vi den senaste tiden investerat stora resurser på att säkerställa att vi har ett starkt erbjudande för de som vill köpa mat på nätet. Att investera i Widrikssons Leveransportal är ett viktigt steg i utvecklingen, och ger oss möjlighet att fortsätta stärka vår roll som en dagligvaruleverantör i framkant, säger Niklas Zeitlin, Operativ Chef på Coop Online, i ett pressmeddelande.

"Coops kvalitetsmässiga nålsöga"

Enligt Widrikssons ska det nya avtalet vara ett bra betyg för leveransportalen.

- Coop Online ställer höga krav på prestanda och kundvänlighet och när vårt verktyg passerar Coop Onlines kvalitetsmässiga nålsöga, vet vi att vi har en bra produkt, säger Johan Nyblom, vd på Widrikssons.

All matkassar som köps av Coops kunder i Storstockholm och Göteborg kommer att kunna spåras i det nya systemet.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!