Cyberphoto kammade hem ytterligare en Guldmobil

Igår var det dags för Mobilgalan där man bland annat utser årets bästa produkter, tjänster och företag inom mobilbranschen i Sverige. På plats fanns e-handlaren Cyberphoto som för andra året i rad kammade hem en Guldmobil och titeln Årets återförsäljare - Webbutik.

Under gårdagen anordnades för fjortonde året i rad Mobilgalan då det bland annat delas ut Guldmobiler till årets främsta innovatörer, bästa mobilföretag och bästa mobiltelefoner och prylar.

En av kategorierna är Årets återförsäljare – Webbutik, och vinnaren i denna kategori utses via ett stort, jämförande test som har genomförts av redaktionen på tidningen Mobil. 23 återförsäljare av mobiltelefoner omfattades av testet och vinnande ur striden gick Cyberphoto med motiveringen:

Annons

"En webbutik som bjuder på det absolut mest kunniga och vänliga bemötandet, samtidigt som man har en välsorterad och välkonstruerad webbsida".

Försvarade titeln

Det här var andra året i rad som Cyberphoto tilldelats en Guldmobil och titeln Årets återförsäljare – Webbutik. Något man så klart är nöjda med.

– Vi är oerhört glada för utmärkelsen, det är en stark bekräftelse för oss. Vi arbetar intensivt med att lära oss mer så att vi kan erbjuda det bästa och hjälpa våra kunder. Att höja ribban för service och bemötande är något som alltid är på tapeten. Att försvara en titel är en stor bedrift. Vi känner oss väldigt ödmjuka inför det faktum att vi ännu ett år kan kalla oss Sveriges bästa webbutik inom mobiltelefoni, säger Patrick Ohlsson, VD på CyberPhoto AB.Källa: Press

Annons