Search
Close this search box.
ANNONS

Cyberphoto kammade hem ytterligare en Guldmobil

Cyberphoto kammade hem ytterligare en Guldmobil
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Igรฅr var det dags fรถr Mobilgalan dรคr man bland annat utser รฅrets bรคsta produkter, tjรคnster och fรถretag inom mobilbranschen i Sverige. Pรฅ plats fanns e-handlaren Cyberphoto som fรถr andra รฅret i rad kammade hem en Guldmobil och titeln ร…rets รฅterfรถrsรคljare - Webbutik.

ANNONS

Under gรฅrdagen anordnades fรถr fjortonde รฅret i rad Mobilgalan dรฅ det bland annat delas ut Guldmobiler till รฅrets frรคmsta innovatรถrer, bรคsta mobilfรถretag och bรคsta mobiltelefoner och prylar.

En av kategorierna รคr ร…rets รฅterfรถrsรคljare โ€“ Webbutik, och vinnaren i denna kategori utses via ett stort, jรคmfรถrande test som har genomfรถrts av redaktionen pรฅ tidningen Mobil. 23 รฅterfรถrsรคljare av mobiltelefoner omfattades av testet och vinnande ur striden gick Cyberphoto med motiveringen:

"En webbutik som bjuder pรฅ det absolut mest kunniga och vรคnliga bemรถtandet, samtidigt som man har en vรคlsorterad och vรคlkonstruerad webbsida".

Fรถrsvarade titeln

Det hรคr var andra รฅret i rad som Cyberphoto tilldelats en Guldmobil och titeln ร…rets รฅterfรถrsรคljare โ€“ Webbutik. Nรฅgot man sรฅ klart รคr nรถjda med.

โ€“ Vi รคr oerhรถrt glada fรถr utmรคrkelsen, det รคr en stark bekrรคftelse fรถr oss. Vi arbetar intensivt med att lรคra oss mer sรฅ att vi kan erbjuda det bรคsta och hjรคlpa vรฅra kunder. Att hรถja ribban fรถr service och bemรถtande รคr nรฅgot som alltid รคr pรฅ tapeten. Att fรถrsvara en titel รคr en stor bedrift. Vi kรคnner oss vรคldigt รถdmjuka infรถr det faktum att vi รคnnu ett รฅr kan kalla oss Sveriges bรคsta webbutik inom mobiltelefoni, sรคger Patrick Ohlsson, VD pรฅ CyberPhoto AB.



Kรคlla: Press

Dela artikeln: