Däck365 nådde 99 miljoner – blir superföretag och gasell

Slog tidigare prognos.

E-handlaren Däck365 har inte mött några farthinder den senaste tiden. I slutet av 2017 så skrev vi om hur företaget gick mot 95 miljoner i omsättning för helåret, något man dock överträffade.

LÄS ÄVEN: Däck365 går mot 95 miljoner och växer med lönsamhet

Annons
Annons

Tillväxten i fjol blev över 30 procent, från året innan då man omsatte 76 miljoner kronor.

- Omsättningen landade på 99 miljoner kronor och resultat efter finansnetto blev 6,3 miljoner, skriver företagets vd Steine Gretarsson till Ehandel.se.

"God ekonomi, stabilitet, långsiktighet"

Företaget har under detta år, 2018, blivit utsedda till DI Gasell samt listats som ett av Sveriges Superföretag hos Veckans Affärer. Gasell ska Däck365 ha blivit för andra året i rad. Utöver detta fick man även en utmärkelse av Prisjakt i fjol.

- Vi är oerhört stolta över samtliga utmärkelser, för oss är det ett kvitto på att det vi gör är rätt. För att uppfylla kriterierna för DI Gasell samt Veckans Affärers Superföretag, krävs utöver stark tillväxt även god ekonomi, stabilitet och långsiktighet i affären. Hos oss är kunden i fokus i allt vi gör så därför är vi lite extra stolta över utmärkelsen Årets nätbutik där Prisjakt medlemmar röstade fram oss i kategorin Bil och Garage, säger Steine Gretarsson.

Företaget ska nyligen ha blivit klar med en utbyggnad av lagret, som nu ska vara dubbelt så stort. Steine berättar samtidigt att den goda utvecklingen företaget haft historiskt fortsätter och att man ser ljust på framtiden.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!