Dansk partyjätte har siktet inställt på Sverige

Den danska partybutiken Ctiparty.dk ska på kort tid ha vuxit till en av de största aktörerna inom sin bransch på andra sidan sundet. Nu hoppas man göra samma resa i Sverige efter att företaget lanserat en svensk sajt.

Medan vi skickar golfbollar över Öresund ser dansken till att svara med partytillbehör. Bakom satsningen står det danska företaget Ballonteam ApS, som har drivit den danska sajten Ctiparty.dk, under de senaste åren.

Under de sensaste tre åren ska företaget ha växt till en av de ledande aktörerna inom partytillbehör i Danmark, och nu ska framgångssagan även bli en verklighet i Sverige.

Annons

– Vi har redan fått väldigt positiv respons på Ctiparty.se då vår försäljning kickade igång direkt. Många företag hör även av sig då de är intresserade av att bli återförsäljare, säger Nathalie Lameri, Direktör för CTI Party Sverige.

Vill växa i samma takt

I butiken finns bland annat ballonger, helium, kinesiska lyktor, bröllops-, barndops- och konfirmationsartiklar. Målet med lanseringen i Sverige är att växa i samma takt som i Danmark och att bli ett mer välkänt varumärke även här.

På hemmaplan har företaget även dekorerat vid stora tv-evenemang som bland annat danska X-Factor-finalen i Köpenhamn. De har också levererat reklamballonger till många stora varumärken som Burger King och Citroën.

– CTI Partys stora framgångar beror mest på att de alltid förnyar sig med sitt sortiment men givetvis har deras låga priser även spelat en stor roll, säger Nathalie Lameri.

 

Källa: Press

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!