De blev Årets E-handlare – populär butik fick unikt pris

2018 års bästa nätbutiker utsedda.

Efter att ha sammanställt allt från kundomdömen till resultat i så kallade Mystery Shopper-granskningar, har Pricerunner kommit fram till vilka nätbutiker som ska utses till Årets e-handlare. Prisjämförelsesajtens utmärkelse har delats ut 14 år i rad, och i år prisades bland andra KitchenTime, Apotea, Inet och Bygghemma för att ha gjort bra ifrån sig inom sina respektive branscher.

Utöver att ta hem vinsten inom kategorin “Hälsa” har Apotea i år belönats med priset “Årets e-mästare”, som är en nyhet för i år. Priset årets e-mästare går till det e-handelsföretag som har fått bäst betyg av alla e-handlare, inom samtliga kategorier.

Annons
Annons

- Att vinna Årets e-mästare och vara konsumenternas val är stort! Vi vill tacka alla våra kunder som har handlat hos oss och som gett oss så fina omdömen. Vi vill fortsätta erbjuda er den bästa tänkbara e-handelsupplevelsen och ni sporrar oss att bli ännu bättre, säger Pär Svärdson, VD för Apotea.se, i ett pressmeddelande.

"Ett kvitto på att vi är på rätt väg"

I kategorin "Barn & familj" tog företaget Babyland hem vinsten, och företaget fick även chansen att gratulera sin systerbutik Stor & Liten, som vann pris i kategorin "Leksaker".

- Under året har vi jobbat stenhårt för att leverera den bästa tänkbara köpupplevelsen och idag har vi fått ett kvitto på att vi är på rätt väg. Nu ska vi fortsätta leverera branschens snabbaste leverans och förstklassig kundservice till våra kunder, som inte förtjänar något annat än det bästa! skriver Babyland i ett pressmeddelande.

Räknar man med priset “Årets e-mästare”, som alltså gick till Apotea, delade Pricerunner ut totalt 20 e-handelspriser. Utöver ovan nämnda e-handlare prisades följande bolag: Widforss, Cyberphoto, Provrummet, Kökets favoriter, Discshop, DDesign, Golvvärmebutiken, Eleven, Webhallen, Skistart.com, NetOnNet, Odla.nu och Hemmy.se.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!