DesignOnline.se blev årets digitala gasell i Småland

Inredningsbutiken från Kalmar prisades bland annat för sin starka tillväxt under det senaste året.

Årets omgång av Dagens Industris gaselltävling har nu rullat igång, och under gårdagen gick tävlingens första etapp av stapeln i Jönköping. Där prisades ett antal bolag som har sin bas i något av de tre län som ingår i Småland och e-handelsföretaget DesignOnline.se kunde stoltsera med att ta hem priset Årets Digitala Gasell för sin region.

För att ett företag ska utses till Gasell måste det uppfylla ett antal kriterier. DesignOnline prisades bland annat för sin starka tillväxt - bolaget ökade sin omsättning rejält förra året.

Annons

- Vi är nöjda, det är givetvis jätteroligt och personalen får ett kvitto på att de har gjort en god insats, säger företagets VD Jörgen Bödmar när vi når honom dagen efter festen.

Stort signalvärde med digitalt pris

Utöver att det förstås är kul när ens bolag får ta emot pris tycker Jörgen Bödmar att det har ett stort signalvärde när bolag som är verksamma i den digitala världen får utmärkelser.

- Jag tycker att det är helt rätt att man lyfter de som har lockats inom det området.

Jörgen Bödmar lyfter gärna fram möjligheterna med att arbeta digitalt, och han menar att det ligger helt rätt i tiden att satsa inom det området även om man traditionellt sett bara har verkat den fysiska världen.

- Det är bland det viktigaste i dag att sprida kunskap till de som inte kommit lika långt i den digitala processen, säger han.

Vinsten innebär att DesignOnline.se nu är ett av de totalt åtta företag som kan ta hem priset “Årets Digitala Gasell” när tävlingens huvudgala går av stapeln den 5 december i år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!