DragDropShop går från demo till verkligheten

E-handelsmodulen DragDropShop som skapats av Joel Tönnberg och Mikael Tönnberg, och som backas av Chalmers Innovation, har nu sett dagens ljus. Vi har innan fått se en demobutik men nu ligger DragDropShop live på shoppinggallerian Fabulous Living.

– Fabulous Living är en intressant samarbetspartner när vi nu lanserar vår DragDropShop modul med tanke på deras unikitet som nätgalleria. Det skall bli oerhört spännnade att följa deras utveckling vilket innebär att vi tillsammans med dem får hjälp att ytterligare utveckla denna tjänst, säger Joel Tönnberg, VD på Mezmerize-e.

Annons

Patrik Malmberg som är strategiskt ansvarig för Fabulous Living har följande kommentar:

– Med Mezmerize-es plattform tar vi nu ett stort steg framåt då det gäller att använda ny teknik och nya grepp för att öka lönsamhet och kundnöjdhet för Gallerians e-butiker. Joel och Mikael är två typiska Entreprenörer som brinner för sin idé vilket vi verkligen gillar.

För er som inte läst våra tidigare artiklar handlar DragDropShop om ett nytt sätt att handla med sociala inslag och rekommendationer. Det största avsteget ifrån "normal" e-handel är det att du drar produkterna (bilderna) till din varukorg.

Modulen verkar fortfarande ha en del arbete framför sig men ska nu alltså vara redo för verkligheten. När vi testar modulen hos Fabulous Living märker vi att det skett en hel del sedan demo-versionen. Det är nu en mycket smidigare upplevelse även om vi fortfarande känner av vissa buggar.

Det intressanta med moduler som DragDropShop är givetvis om kunder vill handla på detta sätt. Vilket borde visa sig ganska snabbt nu när Joel och Mikael tar sin e-handelsmodul ut på marknaden. Vi önskar dem lycka till.

De har putsat lite på sin presentationsvideo och denna ser ni här nedanför. Vill ni testa modulen tar ni er till shoppinggallerian.

Källa: press

Annons

Relaterade nyheter:
DragDropShop, ett nytt projekt ifrån Mezmerize-e
Jetshop blir Mezmerized

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!