Dustins norska bolag byter nu namn till Dustin Norge

Redan 2012 förvärvade Dustin IT-leverantören Norsk Data Senter. Nu ska det norska bolaget till fullo integreras i koncernen och byter namn till Dustin Norge. Namnbytet ska hjälpa Dustin att utveckla tjänsteerbjudandet på samtliga marknader.

Vintern 2012 köptes den norska IT-leverantören Norsk Data Senter, NDS, upp av den svenska nätjätten Dustin. NDS är en rikstäckande norsk IT-leverantör med fokus på små och medelstora företag, stora privata bolag och offentlig förvaltning.

– Dustin har sin kärna i e-handeln och har ett brett produktsortiment som vi kombinerar med tjänster och lösningar. Vi vill vara en länk mellan det breda utbudet av IT-utrustning och våra kunders behov. Norsk Data Senter har lång erfarenhet av att tillhandahålla tjänster och lösningar för små och medelstora företag, och denna erfarenhet, använder vi när vi utvecklar vårt erbjudande i resten av gruppen, säger Georgi Ganev, nordisk vd Dustin.

Annons
Annons

Ett viktigt steg

Nu är det dags att ta nästa steg och till fullo och integrera Norsk Data Senter i Dustin-koncernen då NDS byter namn till Dustin Norge.

– Namnbytet och integrationen är ett viktigt steg i Dustins utveckling. Med Norsk Data Senter fullt integrerat i Dustin kommer vi kunna utveckla vårt tjänsteerbjudande på samtliga marknader. Samtidigt kommer vi bredda vårt erbjudande i Norge genom att exportera lösningar från våra övriga marknader till den norska marknaden, säger Georgi Ganev.Källa: Press
På bild: Georgi Ganev

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!