Search
Search
Close this search box.
ANNONS

E-handelschefen får VD-jobbet - designföretaget möblerar om

E-handelschefen får VD-jobbet - designföretaget möblerar om
Jörgen Bitzekis och Christan Resell
Picture of Julius Gunnilstam

Julius Gunnilstam

Dela artikeln:

Bolaget har stöpts om i grunden.

ANNONS

Detta år firar Svenssons i Lammhult 120 år som företag. Möbel- och designföretaget ska i slutet av februari öppna sin sjätte butik, i gallerian MOOD i Stockholm, men de fysiska satsningarna görs vid sidan av en genomgående digitalisering av hela verksamheten.

"Lagt ned stora summor"

Nuvarande vd:n Christian Resell ska ha stöpt om hela bolaget till den nya e-handelsvärlden och Svenssons i Lammhult ska fortfarande befinna sig “i en stark utvecklingsfas”.

- Vi har lagt ned stora summor på att modernisera en verksamhet vars omsättning var sjunkande och lönsamhet obefintlig. Trots stora investeringar som tagits löpande har vi sett till perioden visat positiv EBIT, högre än perioden före, vi har även haft en högre tillväxt än marknaden, säger Christan Resell i ett pressmeddelande.

"En otrolig resa vi har gjort"

Nu väljer Christian Resell att lämna över stafettpinnen och den som får vd-uppdraget är den tidigare e-handelschefen på bolaget, Jörgen Bitzekis.

- De senaste tre åren har vi moderniserat och förändrat hela bolaget och det är en otrolig resa vi har gjort under Christians ledning. Framåt blir fokus att kapitalisera på de investeringar som gjorts och effektivisera ännu mer internt. Det har varit ett stort nöje att få arbeta tillsammans med Christian som har betytt så mycket för Svenssons i Lammhult och jag ser fram emot att ta över stafettpinnen och fortsätta resan, säger Jörgen Bitzekis.

Jörgen Bitzekis kommer att tillträda sin nya roll den 1 februari i år.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!