E-handelsleverantören firar över 1000 butiker på tre år

Uppstickaren inte längre en uppstickare?

Vi har flera gånger skrivit om en uppstickare kring e-handelsplattformar vid namn Quickbutik. En plattform som bland annat e-handelsgurun Dan Nilsson valde att gå in i vid slutet av 2016.

LÄS ÄVEN: E-handelsgurun Dan Nilsson investerar i Quickbutik

Annons

Nu rapporterar företaget att man passerat 1000 aktiva e-handelsbutiker som idag drivs på plattformen Quickbutik. På tre år har företaget alltså gått från noll till över 1000 svenska kunder och tillväxten sägs fortsatt vara stark.

- Vi växte med 450 procent förra året och i dagsläget 20 procent från månad till månad, berättar företagets vd och grundare Azddin Benberkan för Ehandel.se.

Quickbutik är alltså ingen uppstickare längre och detta märks även i sociala medier där plattformen allt mer nämns i diskussioner mellan e-handlare. Plattformen har gjort sig känd för att vara snabb med nya funktioner, vilket bland annat gav dem en del publicitet i början av sin resa.

Är det svårare att vara lika “quick” numera när ni börjar bli större?

- Det är snarare tvärtom! Quickbutik som plattform fungerar lika quickt och bekvämt som tidigare, samtidigt som möjligheterna för oss har ökat. Med vår större storlek, kan vi allt snabbare identifiera och analysera behov från e-handlare som sedan kan utvecklas och bli till verklighet för flera tusentals butiker samtidigt, svarar Azddin Benberkan.

Vi frågade även Azddin Benberkan om de nu har planer på att ta in fler investerare, men det ska tydligen inte vara aktuellt:

- I dagsläget har vi inte några planer om att ta in fler investerare.

Azddin meddelar dock att de hela tiden söker nytt folk och att företaget just nu har tre postioner öppna. Med tanke på den senaste tidens utveckling så ska Quickbutik, enligt egen utsago, just nu vara Sveriges snabbast växande e-handelsplattform.

Annons

Annons