E-handelsleverantören från Lund rekryterar toppnamn

Automatiserings-leverantören Apptus nyrekryterar för att växa i Europa.

Apptus som erbjuder olika personaliseringslösningar för e-handlare meddelar idag att de rekryterat toppexpertis ifrån Hybris.

Företaget har rekryterat branschveteranen och tidigare vice VD:n på Hybris, Frank Schoutissen, till sitt seniorteam.

Annons

- Jag är glad att Frank har beslutat att arbeta med teamet på Apptus. Han bidrar med enorm erfarenhet och en mängd branschkontakter vid en tidpunkt då automation är ett allt hetare ämne i detaljhandelns styrelserum, säger Michael Mokhberi, VD på Apptus.

Europeisk tillväxt på agendan

Frank Schoutissen ska ha lång erfarenhet inom e-handelssektorn med ledande roller på företag som Webtrekk, Baan, Toptier, Information Builders, Sybase och OneView Commerce.

- Återförsäljare har börjat inse att det helt enkelt inte är vare sig praktiskt eller kostnadseffektivt att förlita sig på manuell marknadsföring när det gäller stora produktkataloger. De vill i allt högre grad hitta automatiserade lösningar som kan frigöra dem från kalkyldrivna uppgifter och istället låta dem fokusera på strategi på hög nivå, säger Frank Schoutissen i ett pressmeddelande.

Frank Schoutissen kommer att leda Apptus Technologies rådgivande styrelse med fokus på europeiska försäljningsstrategi samt internationell expansion. Apptus säljer sök- och navigeringsteknik, rekommendations-motorer och realtidsanalys av onlinebeteende till större e-handlare.

Annons