E-handelstjänsten Redeal tar in en e-handlare som ny VD

"Helt naturligt att lämna över stafettpinnen".

Företaget Redeal jobbar för att ge e-handlare fler kunder genom att få befintliga kunder att själva rekommendera butiken de handlat ifrån. Nu rapporterar företaget att man tar in en ny vd.

LÄS ÄVEN: E-handelstjänsten Redeal tar in 4 miljoner kronor

Annons

Redeal plockade under 2017 in 4 miljoner kronor i kapital och sedan starten har medgrundaren Jens Schill agerat vd på bolaget. Detta ändrades dock vid årsskiftet då en e-handlare satte sig på vd-stolen.

"Sett stor potential i Redeals affärsidé"

Den som tagit över på Redeal är Victor Wennerholm. Han är grundare till e-handeln Active Outfit som han drivit sedan 2011.

- Jag träffade Redeal 2015 och kom in som investerare i bolaget i den första rundan som riktades utanför grundarskaran och har sedan dess följt bolagets utveckling på nära håll som delägare. Redan från början har jag sett stor potential i Redeals affärsidé och att bolaget har en unik, skalbar och värdefull plats att fylla i e-handlares marknadsmix, säger Victor Wennerholm i ett pressmeddelande.

"Brinner för att vara ute hos kunderna"

Jens Schill blir nu ansvarig för sälj och marknad och fokuserar därmed helt på Redeals tillväxt.

- I grund och botten brinner jag för att vara ute hos våra kunder där jag får träffa människorna bakom affären och lösa deras utmaningar tillsammans, det känns därför helt naturligt att lämna över stafettpinnen i rollen som VD till Victor. Jag ser mycket fram emot att få mer tid till att bygga vidare på vårt Growth Team, och framförallt att få träffa våra kunder mer än vad jag haft tid till de senaste åren, säger Jens Schill.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!