E-handelsvinnarna under Nordic eCommerce Summit

I går var det e-handelsfest på Malmö Arena och flera fina priser delades ut.

Nordic eCommerce Summit pågår just nu i Malmö. I går kväll var det prisutdelning under middagen som går under namnet Nordic eCommerce Award 2016.

Flera glada e-handlare tog hem priser och även en leverantör gick hem med en statyett. Leverantörerna fick dock gå man mot man för att vinna. Prisutdelningen inleddes nämligen med att finalisterna Budbee och Reclaimit fick två minuter på scenen för att vinna e-handlarnas gunst. Budbee satte sin pitch perfekt och gick hem med statyetten.

Annons


Bubbel till en glad Ilia Komorin

Sedan var det dags för Newcomer of the Year där Kids Brand Store, Mapiful och MadLady slogs om priset. Vi på Ehandel.se satt bredvid en nervös Ilia Komorin, medgrundare av MadLady, och när vinnaren lästes upp stod det klart att den "galna" modebutiken var årets nykomling. En glad nyhet för alla på Ilias bord eftersom vinnarna fick en flaska bubbel att bjuda sina bordsvänner på.


Sandra Olsson från Shirtstore

Sandra Olsson från Shirtstore.se fick ta emot Ecommerce Profile of the Year samtidigt som MatHem gick hem med Customer Delivery Experience of the Year. För de som undrar så är Nordic eCommerce Summit i Malmö helt på engelska och med internationellt fokus.

Skincity stod för årets prestation

Det kanske finaste priset under kvällen, Achievement of the Year, gick till skönhetsbutiken Skincity.

LÄS ÄVEN: Ehandel.se besökte Nordic eCommerce Summit i Malmö

Annons
Annons