E-handlare för människor på flykt – Insamlat: 172.500 kr

Idag startar vi en insamling från alla oss e-handlare och e-handelsleverantörer till de som är på flykt. Låt oss visa kraften i e-handeln!

Patrik Rees, grundare av Bygghemma.se och numera riskkapitalist på e-Business Partner mailade oss i helgen. Han föreslog att vi på Ehandel.se skulle mobilisera e-handelsbranschen för att samla ihop pengar till flyktingkrisen vi har just nu. Han sa att vi måste dra vårt strå till stacken och han lovade lägga in de första pengarna i insamlingen om vi tog tag i detta.

Annons

Dessa har ställt upp hittills

Vi drog ett massmail till e-handlare och leverantörer som vi vet har hjärtat på rätt ställe och från start fick vi med oss Tailorstore.se, Fyndiq, TheMobileStore, Partykungen.se, Snusbolaget.se, Sïmon Saneback och Ehandelspodden.

Just nu har följande bolag/personer bidragit

Vi har ett ansvar som går bortom våra närmaste

Som företagare har vi ansvar mot våra kunder, anställda och våra samarbetspartners, men Patrik har rätt, vårt ansvar slutar inte där, när vi kan så bör vi alla hjälpa även de som inte står oss närmast. De som har det sämst, de som går och lägger sig rädda, kalla och utan tro på en framtid.

Varje krona räknas

Det är lätt att få känslan att man inte ger tillräckligt, eller att man vill göra något mer, och därför struntar man i att engagera sig alls. Men vi tror att varje krona tar någon närmare det liv som vi alla tar för givet.

Den summa man bidrar med är bättre än den man inte bidrar med.

Låt oss visa att vi bryr oss och att vi som e-handlare står enade för alla människors rätt till en trygg vardag, ett tak över huvudet och en känsla av att vara älskade och sedda.

Annons
Annons