E-handlare gifter sig i TV

Mats Ingelborn står vid altaret vid första ögonkastet.

E-handelskändisen Mats Ingelborn som ligger bakom Calzessa.com och Strumbyxor.com samt flera andra strumpbutiker på nätet, gör under våren något riktigt vågat och gifter sig i tredje säsongen av SVT:s uppmärksammade program Gift vid första ögonkastet.

Smugit med hemligheten sedan i höstas

I själva verket skedde giftermålet och inspelningen av serien i höstas, men det är först nu inför sändning som Ingelborn får gå ut och berätta att han är en av deltagarna.

Annons
Annons

- Om du tycker att jag betedde mig lite mystiskt i höstas? Att det var underligt att jag utan förvarning drog på “semester” en vecka? Att jag sedan hade en ring på fingret och att jag “i det dolda” skaffat en ny tjej? Ja, då har du ganska rätt och jag ber om ursäkt för allt hemlighetsmakeri. Mitt avtal med SVT och produktionsbolaget Baluba var tydligt – jag fick inte berätta något förrän inför sändning av den nya säsongen av den populära serien Gift vid första ögonkastet, förklarar Mats Ingelborn på sin blogg.

För Ehandel.se berättar han också om vad som fick honom att söka till programmet.

- Min drivkraft var att få vara en del av ett experiment där fyra experter skulle göra det som jag tidigare (med blandad framgång) gjort – hitta en partner. Redan långt innan jag ens hade en tanke på att söka till Gift vid första ögonkastet var jag fascinerad över såväl processen som utmaningen att kunna vara så öppen och så ärlig om vem jag är och vad jag söker att experterna skulle kunna hitta en “perfekt” kvinna, skriver Mats Ingelborn i ett mejl till redaktionen.

Kan smygses på SVT Play

Ingelborn tycker också att det ska bli skönt att inte längre behöva smyga för omgivningen. Riktigt över är det dock inte riktigt än med hemligheterna. Deltagarna i serien får nämligen inte avslöja hur det går för dem förrän hela serien har sänts.

Serien sänds i SVT 1 med premiär söndagen den 26 mars kl 21.45. Den som inte kan hålla sig kan dock smygtitta på avsnittet på SVT Play redan den 20 mars.

Får vi se några tjusiga strumpor i rutan?

- Eftersom en stor del av mitt liv är mitt arbete så kommer givetvis en del strumpor och böcker att figurera i TV-rutan, men vad som exakt redigerats med i avsnitten vet jag ännu inte, skriver Mats Ingelborn, som även på sin blogg utlovat fler detaljer framöver.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!