E-handlare släpper egen bok – exklusivitet på nätet

"Tiden är förbi då mannen i smyg lånade sin sambos fuktkräm".

Grundaren av den framgångsrika e-handeln Gents, Jenny Rydhström, släpper nu en bok med kollegan Glenn Laurits Andersson. Det ska vara Jennys första bok och ämnet är inte speciellt oväntat, det handlar om skägg och rakning.

Boken har fått namnet “Den medvetne mannens guide till rakning och skägg” och sägs spegla vår tid där män blir allt mer bekväma med skönhetsprodukter - ett ord som dock gärna inte används i branschen.

Annons

- Jag upplever att tiden är förbi då mannen i smyg lånade sin sambos fuktkräm eller lät hustrun köpa parfymen till honom efter hennes personliga smak. I dag traskar kunniga, pålästa och självsäkra män in genom våra dörrar och beställer parfymer efter doftnoter och diskuterar vinkeln på ett rakblad med kunskapen hos en professor, säger Jenny Rydhström ett pressmeddelande.

Boken som är en guide inom skäggvård ska vända sig till både nybörjare och experter på området. Utöver tips och tricks så ska boken även bjuda på “en nypa humor”. Guideboken har premiär först den 21 oktober men går redan nu att beställa i Gents e-handel i vad företaget kallar ett “exklusivt försläpp”.

Annons