Search
Search
Close this search box.
ANNONS

E-handlare söker Sveriges bästa penntestare

E-handlare söker Sveriges bästa penntestare
Sveriges bästa extrajobb?
Picture of Johanna Allhorn

Johanna Allhorn

Dela artikeln:

Jo, du läste rätt.

ANNONS

När e-handlare är i rekryteringstagen brukar det handla om att man söker till exempel utvecklare eller marknadsföringsexperter. Men nu får den som varken är bra på att sälja eller programmera en unik chans - Pen Store söker nämligen en penntestare. 

- Gillar du att teckna, måla, rita, illustrera och skriva? Är du dessutom duktig på att formulera dig och en fena på att ta fina foton? Då har vi jobbet för dig! skriver e-handlaren i sin jobbannons.

"Sveriges bästa extrajobb"

För att komma i fråga för tjänsten som penntestare behöver man inte ha någon särskild utbildning eller arbetslivserfarenhet, eller ens ha uppnått någon särskild ålder. "Det viktigaste är att du är intresserad av pennor och konstnärsmaterial", skriver Pen Store, och rubricerar tjänsten "Sveriges bästa extrajobb". 

- Som penntestare på Pen Store kommer du testa mängder av pennor och konstnärsmaterial. Du tar några fina foton på produkterna och skriver lite kort om dess egenskaper, fördelar och begränsningar. Vi kommer skicka dig ett större antal produkter och varje produkt ska ges ett par timmar av testning och dokumentation.

Får behålla alla pennor

Arbetet är dessutom flexibelt och med tydliga arbetsförmåner.

- Du jobbar hemifrån, så du kan bo var som helst i Sverige. Och du, självklart får du behålla allt som du testar! hälsar Pen Store.

Intresserade har till och med den 5 februari på sig att söka tjänsten. Arbetstiden beräknas till åtta timmar per vecka i totalt två månaders tid. Lönen är satt till 100 kronor i timmen plus semesterersättning.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!