E-handlaren LyckasMedMat mot 15 miljoner i år

Tillväxt på 40 procent.

Lyckas med mat startades som en webbutik för elva år sedan och har vuxit från familjen Näslunds villakällare till dagens stora butik och lagerlokal i Skutviken i Luleå. Luleåföretaget säljer tillbehör för bak och matlagning.

Företaget har som sagt en fysisk butik men webbutiken står för den ökande omsättningen, som för i år väntas landa på 15 miljoner kronor.

Annons

- Vi räknar med 300 000 besökare i vår webshop i december, det är en fördubbling jämfört med samma period förra året, säger ägaren Peder Näslund i ett pressmeddelande.

Tillväxten för innevarande räkenskapsår ligger på 40 procent, enligt Peder Näslund. Företaget tvingas nu bygga ut sitt lager med 250 kvadratmeter, vilket ska vara en direkt följd av den växande e-handeln.

Tio personer till lagret

Antalet lagerförda artiklar utökas i och med detta från 5 700 till 7 000 och flera nya packstationer installeras. Under november och december ska omkring tio visstidsanställda erbjudas sysselsättning med att packa varor för leverans till webshopens kunder.

- Det är lätt att klicka hem varor på nätet, utbudet är överskådligt och leveranserna snabba. Man kan sitta hemma och shoppa en söndag kväll. Det är förklaringen, säger Peder Näslund.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!