E-handlaren Skincity lanserar bloggportal för hudvård

"En personlig dröm går i uppfyllelse."

Skincitys medgrundare Annica Forsgren har sedan 2011 bloggat om hudvård och driver idag en av de största hudvårdsbloggarna i Sverige. Bloggen med namnet Hudspecialisten ska idag ha runt 85 000 unika besökare i månaden och engagemanget från läsarna sägs vara stort.

Nu väljer Skincity att skapa en bloggportal kring grundarens koncept. Hudspecialisten “i samarbete med Skincity” kommer att utökas med fyra nya bloggare. De nya skribenterna är alla utbildade hudterapeuter på Skincity.

Annons

- Tanken är att såväl insatta som helt okunniga inom hudvård ska kunna hitta information om vanliga hudproblem och inspiration till fungerande hudvård - guidade av experter inom området, skriver Skincity i ett pressmeddelande.

"Åtta år som bloggare"

Annica Forsgren, som alltså grundat både Hudspecialisten och Skincity, får nu förstärkning när det kommer till att skriva och utbilda människor om huden.

- Under mina åtta år som bloggare har jag försökt täcka in alla de ämnen som mina läsare efterfrågar, men det kan vara svårt att som ensam räcka till. Nu får jag förstärkning av ett helt gäng duktiga hudterapeutkollegor för att tillsammans fortsätta sprida hudvårdande kunskap. Detta är en personlig dröm som går i uppfyllelse, att via Hudspecialisten kunna nå alla som vill lära sig mer om huden och om hudvård, säger Annica Forsgren.

De som nu börjat blogga tillsammans med Annica är Sara, Johanna, Yasemin och Frida. Tillsammans ska man ha 23 års erfarenhet som hudterapeuter.

Annons