Search
Close this search box.
ANNONS

E-marknadsplatsen Sellpy i samarbete med butikskedja

E-marknadsplatsen Sellpy i samarbete med butikskedja
Karin Lindahl
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Fyller en lucka i sortimentet.

ANNONS

Marknadsplatsen Sellpy, som samlar in folks gamla klรคder och sรคljer dem i sin nรคtbutik, gรถr nu en fysisk satsning tillsammans med butikskedjan Indiska. De bรฅda aktรถrerna samlas kring begagnade jeans.

- Fรถr att tillverka ett par jeans gรฅr det รฅt ungefรคr 11 000 liter vatten och en betydande mรคngd kemikalier som tillsรคtts vid fรคrgning. Detta รคr en anledning till att jeans inte รฅterfinns i Indiskas sortiment, skriver butikskedjan i ett pressmeddelande.

"Nytt liv i en ny garderob"

Med hjรคlp av Sellpy ska Indiska dock erbjuda begagnade jeans och nya matchande klรคder frรฅn butikskedjan.

- Vi vet att vรฅra kunder gรคrna matchar vรฅra plagg, som exempelvis tunikor med ett par snygga jeans. Vi vet ocksรฅ att det redan finns mรฅnga snygga jeans dรคrute som hรฅller en hรถg kvalitet, och som kan fรฅ nytt liv i en ny garderob. Vi รคr dรคrfรถr oerhรถrt glada รถver samarbetet med Sellpy och att vi nu tillsammans med vรฅra kunder kan bidra till en รถkad รฅteranvรคndning, sรคger Karin Lindahl, vd pรฅ Indiska.

Fysiskt och digitalt

Rent konkret innebรคr samarbetet att Sellpy kommer att รถppna en shop-in-shop i Indiskas butik pรฅ Drottninggatan i Stockholm.ย Utรถver en fysisk nรคrvaro sรฅ ska det รคven finnas en digitala komponent.

- Konceptet lanseras ocksรฅ digitalt, dรคr Indiska kommer att ha en egen vintage shop fรถr jeans hos Sellpy.

Samarbetet mellan Sellpy och Indiska ska pรฅgรฅ under april mรฅnad.

Dela artikeln: