Ehandel.se lanserar EDGE som ska sänka alla dina kostnader

Nu förhandlar Ehandel.se åt dig som e-handlare och sänker dina kostnader inom frakt, betalningar, emballage, teknik och mycket mer.

Ehandel.se har länge velat göra något för e-handlare i form av bättre avtal. Varför ska inte sajtens 12 000 medlemmar kunna få ett riktigt bra fraktavtal, riktigt bra betalavtal, billigt emballage, rabatt på plattform, toner.. ja allt som e-handlare behöver.

Måste man vara en jätte som Amazon för att kunna få till bra deals på tjänster? Självklart inte. Nu har Ehandel.se genom den nya tjänsten EDGE förhandlat åt sina medlemmar och fått till riktigt bra deals. En tjänst som sägs kunna sätta fart på den svenska e-handelsbranschen ytterligare.

Annons
Annons

Vad är haken? Det kostar 995 kronor per år. Detta är dock pengar du som e-handlare sägs kunna tjäna in på nolltid när du ser erbjudandena ifrån leverantörer som DHL, Pineberry, eValent, Prisjakt, Packoplock, GleSYS, Specter med flera.

"Skär inte emellan på något sätt"

Varför är medlemsavgiften något högre än andra ramavtal som finns? Ehandel.se:s avtal ska vara helt skräddarsytt för e-handlare. Men viktigare är kanske att man inte jobbar med någon kickback på tjänsterna, vilket andra gör.

Att man inte tar någon kickback, alltså inte tjänar pengar på medlemmarnas ökande volymer, gör även att Ehandel.se kan behålla sin oberoendeställning gentemot leverantörerna.

- Vi skär alltså inte emellan på något sätt och kan därför ge er riktigt bra priser hos seriösa leverantörer. Vi vet samtidigt att vi har lyckats förhandla fram riktigt bra avtal och att våra medlemmar mycket snabbt kan nå ROI på Edgekostnaden, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

EDGE jobbar helt enkelt med att förhandla åt dig som e-handlare. Ett medlemskap som ska ge e-handlarna ett försprång, en edge, på marknaden.

- Lanseringen av EDGE är något vi är mycket stolta över. Vi ger våra medlemmar ett stort värde som gör att de kan driva sina verksamheter på ett än bättre sätt vilket gagnar svensk e-handel i stort. Vänta inte. Skaffa EDGE idag! säger en uppenbart exalterad Michael Wictor.

Det ska även i EDGE finns något både för stora och små e-handlare. Men flera av tjänsterna ska göra skillnad på sista raden direkt, oavsett om man är en stor eller liten e-handlare. Vill du veta mer om EDGE rekommenderar vi att du följer denna länk.

Bil medlem i EDGE

Du betalar först när du väljer att utnyttja något av våra avtal.

Annons
Annons

När du accepterar ett av våra avtal kostar medlemskap 995 kronor exklusive moms per 12 månader.

Registrera dig

Förnamn
Efternamn
Företagsnamn
Webbadress (Skriv "ingen" om du ej har startat)
E-post OBS! E-posten måste verifieras för att vi ska kunna aktivera ditt konto
Lösenord
 

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!