En extra upphämtningsdag till 122 nya länder

"En av de mest framgångsrika logistiklösningarna i företagets historia".

Logistikföretaget UPS meddelar att man gör en rejäl expansion av tjänsten saturday pick-up, som lanserades 2017. Tjänsten har uppenbarligen varit uppskattad av fraktbolagets kunder och nu lägger man till över hundra nya länder.

- Saturday pick-up har varit en av de mest framgångsrika logistiklösningarna i företagets 110-åriga historia. Nu väljer UPS att utöka tjänsten genom att addera 122 nya länder. I Europa adderar man 28 nya länder, meddelar fraktbolaget i ett pressmeddelande.

Annons

"USA och Skandinavien närmare varandra"

Företaget kommer nu att erbjuda upphämtningar på lördagar i totalt 179 länder. Detta innebär i sin tur att leveranser kan bearbetas på söndagar för att kunna levereras ut på måndagar till internationella kunder.

- Detta kommer gynna amerikanska företag genom att öppna dörren till nya kunder och partners i Europa och världen över. Vi tror också att det är viktigt för att kunna inspirera mindre kunder att se möjligheter över gränserna, säger Frank Jorgensen, vd för UPS Norden, och tillägger:

- För oss i Norden öppnar det dörren för snabbare leveranser till företag i Sverige, Finland, Danmark och Norge. UPS Saturday pick-up för USA och Skandinavien snäppet närmare varandra, och det är ett måste i en tid där kravet på snabbare leveranser och flexibilitet ökar.

Främst kommer denna expansion alltså att gynna europeiska företag och konsumenter som importerar från USA.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!