Search
Close this search box.
ANNONS

Enormt intresse tog ner Bianca Ingrossos nya e-handel

Enormt intresse tog ner Bianca Ingrossos nya e-handel
Caia Cosmetics
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Flera tusen order fรถrsta dagen.

ANNONS

I bรถrjan av veckanย pratade vi med delรคgaren Jesper Matsch om Bianca Ingrossos e-handelslansering. Jesper och teamet bakom sajten ska ha varit mycket vรคl fรถrberedda fรถr kundanstormningen som skedde klockan 10 i tisdags.

Lร„S ร„VEN:ย I dag smygรถppnar Bianca Ingrosso sin nya e-handel

Hela teamet รคr samlat i ett rum, med kundservice, en massa datorer och analyser som uppdateras kontinuerligt. Jag fรถrestรคller mig att det blir lite hektiskt, men hoppas sรฅ klart att vi har fรถrberett oss pรฅ ett idealiskt sรคtt, sade Jesper Matsch i samband med lanseringen.

"En osannolikt snabb takt"

Trots fรถrberedelserna sรฅ meddelar man idag att det รคndรฅ blev โ€œviss oredaโ€. Nรคr e-handeln รถppnade sรฅ ska sajten nรคmligen ha fรฅtt 20 000 unika besรถkare pรฅ mycket kort tid.

Inledningsvis var det svรฅrt fรถr kunderna att genomfรถra sina kรถp. Glรคdjande nog var detta ett lรถsbart problem och efter en dryg timme bรถrjade bestรคllningarna rulla in i en osannolikt snabb takt, erkรคnner plattformsleverantรถren Askรฅs i ett pressmeddelande.

"En kรคnslomรคssig berg-och-dalbana"

Jesper Matsch verkar dock mycket nรถjd trots en del problem precis vid starten. Problem som alltsรฅ tillskrivs โ€œdet otroliga intressetโ€.

WOW! Vilket drag. Det var en kรคnslomรคssig berg-och-dalbana. Fรถrst en krasch rรคtt ner i kรคllaren efter 30 sekunder och sedan gick det som smort. Jag hade skyhรถga fรถrvรคntningar pรฅ varumรคrket innan รถppning, inget snack om saken. Men att vi skulle fรฅ sรฅ mรฅnga tusen order pรฅ en dag, hade jag verkligen aldrig kunnat drรถmma om, sรคger Jesper Matsch.

Det exakta antalet order avslรถjas dock inte men det handlar alltsรฅ om tusentals bara den fรถrsta dagen.

Dela artikeln: