Expressleveranser ska få fler att skippa Systembolaget

Nu kan Winefinders kunder beställa innan midnatt på torsdagen och få vinerna hemlevererade kvällen efter.

Tidigare i år halverade Winefinder minimikravet från tolv till sex flaskor per beställning. I samma veva införde man även fri frakt till sina 50 utlämningsställen, som för närvarande finns hos JetPak och CityGross på elva orter runt om i Sverige.

Nu gör man som många andra e-handlare och börjar med expressleveranser för dem som vill ha hem några pavor vin innan helgen. Något som innebär att nätbutikens kunder kan lägga sina beställningar fram till torsdag midnatt för leverans kvällen efter.

Annons

Gäller åtta av tio kunder

Enligt företaget är det över 80 procent av kunderna som kan använda sig av de snabba leveranserna. För resten av kunderna gäller onsdag midnatt som deadline för leverans fredag, och är man inte ute i sista stund, går det precis som tidigare att beställa söndag och få leverans på onsdagen.

– Många svenskar finner det stressande att inför helgen behöva åka till Systembolaget. Nu kan man istället i lugn och ro beställa dagen innan och ägna fredagskvällen åt matlagning, familj och vänner, säger Ole Nielsen, grundare och VD på Winefinder.

Annons