Fixa klappar på nätet med Postens julklappsexperter

Posten gör "personal shopper"-upplevelsen digital i en ny julkampanj. Med hjälp av profiler som Sigge Eklund, Jonas Cramby och Cecilia Blankens kan besökare på sajten Julklappsshopper.se få hjälp att hitta lämpliga julklappar inom en rad olika kategorier.

Att handla julklappar kan vara svårt, men nu finns hjälp att få även för den mest rådville. Posten har nämligen samlat några av Sveriges främsta experter inom en rad områden för att ge konsumenter bra julklappstips på nätet.

Besökare på Julklappsshopper.se kommer att kunna samtala med experterna via webbkamera och delat webbfönster och på så vis få personliga julklappstips.

Annons

– Sajten är för dem som tycker att det är svårt att hitta personliga julklappar och som vill ha tips om var man kan hitta bra julklappar på nätet. Vi vill på detta sätt visa hur smidigt det är att handla julklappar på nätet och få dem levererade direkt hem i brevlådan eller till ett närliggande ombud, säger Arne Andersson, e-handelsexpert på PostNord

Vill förenkla julhandeln

Experterna kommer att finnas tillgängliga för att ge personliga tips och råd varje dag mellan klockan 15.30 - 22.00 fram till den 16:e december. Bland annat kommer Åsa Wallenrud från Lillagumman, Sveriges första tekniksajt av tjejer, att guida i teknikdjungeln.

Modebloggarna Andreas Wijk och Cecilia Blankens tipsar om mode och Sigge Eklund, som har en mängd strängar på sin lyra, ger bokråd. Andra områden som besökaren kan få julklappshjälp inom är inredning, friluftsliv, barn och leksaker, mat och dryck samt film, tv-serier och spel men även sport och träning.

– Experterna som vi har valt ut är väldigt passionerade inom sina områden och kan hjälpa till att hitta unika och personliga julklappar på nätet. Vi hoppas kunna förenkla julhandeln för fler konsumenter och är övertygade om att våra experter kan bidra till att många blir extra glada på julafton, säger Arne Andersson.

Källa: Press
På bild: Arne Andersson

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!