Foodora expanderar vidare – storrekryterar i Malmö

Matleverantören Foodora söker bland annat en operations manager och en marknadsassistent med placering i Malmö.

Tidigare i somras kunde vi berätta att Foodora efter lyckade lanseringar i Stockholm och Göteborg planerade att rulla ut sin tjänst i fler svenska städer. Det Berlinbaserade företaget kör med cykelbud ut mat till privatpersoner som beställt från ett antal deltagande restauranger, ett koncept som skapat en tillväxt på 10 000 procent under det senaste året.

Därför är det kanske inte så överraskande att Foodoras cyklar inom kort kommer att synas även på Malmös gator. Leveranstjänsten har för närvarande annonser ute för bland annat en operations manager, en marketing assistant samt “ett gäng starka lagkaptener och många grymma cykelbud”.

Annons

- Malmös operations manager kommer bygga upp vår lokala budcentral med stort stöd från våra kompetenta team i Stockholm och Göteborg, skriver företaget i en annons.

Öppnar budcentral i centrum

Av annonsen att döma verkar planen vara att bygga upp en helt ny verksamhet i Skånes största stad.

- Tjänsten kommer vara positionerad på en budcentral-liknande lokal i centrala Malmö med mycket nära koppling till den dagliga logistiken och cykelbuden. Positionen kommer formas och utvecklas i takt med vår tillväxt i Malmö.

Foodoras Malmötjänster är alla märkta med tillträde i augusti. Ehandel.se har sökt Foodora för ytterligare information om Malmösatsningen.

Annons