Fraktjakt trycker in både frakt och emballage i ny e-handel

Jämförelsetjänsten som hjälper till att hitta de bästa fraktalternativen öppnar en nätbutik med fraktrelaterade produkter.

Fraktjakt, som tillhandahåller ett molnbaserat system för fraktberäkning och fraktbokning, öppnade sommaren 2014 en butik i Jönköping där kunderna kan köpa emballage, få hjälp med att packa sin vara och boka frakt.

Nu tar man det konceptet online genom att lansera en e-handel med fraktrelaterade produkter.

Annons

– Vi får dagligen mängder med frågor från våra användare om var de kan köpa förmånligt emballage, packtejp och fraktetiketter så vi ville helt enkelt erbjuda möjligheten till enklare inköp av de produkter som vi får mycket frågor om, säger Joakim Ekström på Fraktjakt.

Samla allt på en faktura

Fraktjakt startade 2009 som en ren jämförelsesajt av frakt men erbjuder idag ett fullskaligt TA-system där vem som helst kan boka frakt mot de flesta större transportörerna. Att även erbjuda emballage och andra fraktrelaterade produkter, både on- och offline, ser företaget som ett utmärkt komplement.

– Att våra kunder också får möjlighet till en samlingsfaktura på både frakt som inköp av emballage har redan gett positiv respons, säger Joakim Ekström.

Annons