Search
Close this search box.
ANNONS

Fyndigs app Fyndswipen en av Sveriges mest nedladdade

Fyndigs app Fyndswipen en av Sveriges mest nedladdade
Fredrik Norberg (montage)
Nordic eCommerce Knowledge
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

Fyndswipen har laddats ner 50 000 gรฅnger pรฅ en dryg vecka.

ANNONS

Fyndiqs app Fyndswipen lanserades fรถr drygt en vecka sedan och har sedan dess blivit en av Sveriges mest nerladdade gratisappar. Pรฅ listan รถver mest sรถkta appar har Fyndswipen befunnit sig pรฅ bรฅde andra och fjรคrde plats, och pรฅ listan รถver mest nedladdade har Fyndiq i flera dagar befunnit sig pรฅ topp tre.

- Det รคr svรฅrt att veta vad man ska fรถrvรคnta sig om man inte har nรฅgot att jรคmfรถra med sedan tidigare. Vi hade inga referensramar men jag skulle รคndรฅ sรคga att det รถvertrรคffat vรฅra fรถrvรคntningar, sรคger Fredrik Norberg, marknadschef pรฅ Fyndiq.

"Tinder-modellen" verkar gรฅ hem

Hittills har Fyndiqs app laddats ner 50 000 gรฅnger, och enligt Fredrik Norberg anvรคnder 12 000 appen dagligen. Pรฅ nedladdningslistorna har appen klรคttrat ovanfรถr populรคra tjรคnster som Instagram, Swish och Mobilt BankID.

Nรคr appen lanserades beskrevs den som en shoppingversion av Tinder, dรคr anvรคndarna kan swipa produkter รฅt hรถger eller vรคnster beroende pรฅ om de upplevs som intressanta. Och det verkar vara ett grepp som gรฅr hem.

- I snitt swipar anvรคndarna i fem minuter, och det รคr ganska mycket. Vi fรฅr mycket positiv respons. Det รคr ett nytt sรคtt att shoppa och folk รฅterkommer i hรถg utstrรคckning fรถr att anvรคnda appen igen.

Har ni nรฅgra planer pรฅ att fรถrรคndra appen pรฅ nรฅgot sรคtt eller รคr det fรถr tidigt att sรคga?

- Vi har mรฅnga spรคnnande idรฉer och projekt som vi kommer att lansera under bรถrjan av nรคsta รฅr. Jag fรฅr berรคtta mer dรฅ, avslutar Fredrik Norberg.

Dela artikeln: