Google utökar sina snabba leveranser med nya städer

Googles expansion med snabba leveranser rullar vidare. Nu kan även invånarna i Norra Kalifornien använda sig av sökjättens tjänst, Google Shopping Express. Leveranserna kommer dock inte fram samma dag men kunder kan lägga sin beställning kvällstid och få sina varor dagen efter.

Efter att ha lanserat Google Shopping Express, som erbjuder leverans samma dag, i San Francisco, Peninsula och San Jose, expanderade sökjätten nyligen sin tjänst till västra Los Angeles och Manhattan, New York.

Nu lägger man till ytterligare områden. Från och med i tisdags kan boende i norra Kalifornien, från Fresno och Porterville i söder till Eureka och Crescent City i norr, få hem sina beställningar med Googles leveranstjänst.

Annons

Leverans över natten

Det är dock inte leverans samma dag som gäller i dagsläget, men det ska gå ganska snabbt ändå. Kunder kan nämligen lägga sin beställning fram till klockan sju på kvällen för att få sina varor efterföljande dag.

Precis som tidigare är medlemskapet som krävs för att ta del av hemleveranserna gratis och kunder i regionen betalar inget extra jämfört med om man hade köpt varorna i butik.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!