H&M kan införa fri frakt för alla kunder

"Vi utesluter inte möjligheten".

Igår eftermiddag kunde vi berätta att H&M nu har infört fri frakt för sina kundklubbsmedlemmar som handlar i e-handeln. Därmed närmar de sig samma erbjudande som många av deras konkurrenter också har, med fri frakt och fria returer.

LÄS ÄVEN: H&M:s motdrag mot nätjättarna - inför fri frakt

Annons

Men även om H&M:s erbjudande inledningsvis bara gäller medlemmarna i kundklubben, så kan det i framtiden komma att omfatta alla som handlar i företagets e-handel.

- Vi utesluter inte möjligheten att kunna utöka erbjudandet framöver, men just nu ser vi mycket fram emot att kunna erbjuda fri frakt och fria returer till våra klubbmedlemmar, skriver Amanda Larsson vid H&M:s presstjänst till Ehandel.se.

Börjar gälla denna veckan

Införandet av fri frakt till klubbmedlemmarna är en del i ett omställningsarbete av företagets kundklubb, H&M Club. Vi har tidigare berättat om att detta arbete också inneburit att bonuscheckarna blivit digitala och mer personaliserade.

- Från och med vecka fem återlanserar vi nya H&M Club på den svenska marknaden. Detta innebär att H&M Club nu övergår till att bli mer digital och såväl medlemskort som bonuscheckar flyttar in i H&M-appen och på hm.com via mobilens webbläsare. Det här är en del i vårt arbete för ett stärkt kunderbjudande och vi ser fram emot att kunna ge våra Club-kunder inspirerande och exklusiva erbjudanden på ett nytt sätt. Som medlem i nya H&M Club kommer man att kunna få ta del av ännu fler och personliga erbjudanden. Att shoppa med fri frakt och fria returer är också en del av nya H&M Club, som vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda, skriver Amanda Larsson.

LÄS ÄVEN: H&M anpassar klubben - papper ersätts med digitala checkar

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!