Han får ansvaret för miljardbolagets e-handel

Internrekryterar ny VP.

Dustin internrekryterar nu en ny VP (vicepresident) för segmenten SMB (små och medelstora företag) och B2C (konsumentmarknaden). Den som får titeln blir även ansvarig för företagets onlineplattform, det vill säga företagets nätbutiker.

Den lyckligt lottade är ingen mindre än Pontus Willquist, som närmast kommer från tjänsten som ansvarig för prissättning och analys på Dustin.

Annons

- Pontus har stor kunskap om Dustin och våra kunders behov och har lång erfarenhet av att arbeta med vår onlineaffär. Därför är han rätt person att leda arbetet med att fortsätta utveckla vår onlineplattform och möta efterfrågan från vår kärnmålgrupp små och medelstora företag, säger Thomas Ekman, vd på Dustin.

LÄS ÄVEN: Dustin omsatte 2,6 miljarder - delar B2B-kakan i två

Willquist har arbetat i närmare åtta år hos e-handelsjätten, i olika delar av bolaget, och innan dess var han ansvarig för affärsutveckling hos nätbutiken Brandos. Den första maj tar han alltså titeln som Dustins "VP SMB & B2C".

- Jag har haft förmånen att jobba i flera delar av Dustins verksamhet och jag ser fram emot att få fortsätta vara med och utveckla vår affär för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra kunder med deras IT-utmaningar, säger Pontus Willquist.

Annons