Han lämnar NetOnNet – ska få fart på Best of Brands e-handel

"En dröm som går i uppfyllelse".

När Best of Brands i höstas hade hittat en ny vd och kort därpå flyttat ut hela sitt lager till en extern aktör, var företaget helt och hållet inställt på att göra rejäla satsningar på sin e-handel.

LÄS ÄVEN: Efter ny vd satsar Best of Brands på nytt lager

Annons
Annons

"Finns inga begränsningar"

Nu meddelar modeaktören att nästa steg i planen blir en dedikerad e-handelschef. Företaget har anställt Mikael Nyhlén som ny E-Commerce Manager - en titel som han fram tills nyligen hade hos NetOnNet. Nyhlén har även erfarenhet från modebranschen efter att i en tid ha arbetat hos Ellos.

- Jag ser fram emot och har stora förväntningar inför uppdraget att utveckla företaget i min roll som E-Commerce Manager på Best of Brands. Min vision är att förbättra helheten av e-handeln och med de utvecklingsmöjligheter som företaget har finns det inga begränsningar för att uppnå det målet, säger Mikael Nyhlén i ett pressmeddelande.

Enligt Mikael Nyhlén är Best of Brands just nu inne i en "spännande fas", där fokus till stor del ligger på att ställa om till e-handel.

- Det är en utmaning och dröm som går i uppfyllelse att vara med från början i uppbyggnaden av den nya e-handeln och få följa dess tillväxt. Det ska bli väldigt roligt att ta Best of Brands till nästa nivå.

Rätt bakgrund och kompetens

Från Best of Brands sida är man säker på att Mikael Nyhlén är rätt person till att lyfta företagets e-handelssatsning till nya höjder.

- Med Mikaels bakgrund och kompetens kommer han att leda oss mot målen som vi vill uppnå med vår e-handel. Vi är väldigt glada över att ha med Mikael på denna spännande resa, säger Henrik Hultman, vd på Best of Brands.

Mikael Nyhlén tillträder sin nya roll hos Best of Brands den 1 augusti.

Annons
Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!