Hon lämnar Poolia – blir operativ chef på Pineberry

"En mycket kompetent chef och ledare".

Marknadsföringsbyrån Pineberry, som bland annat medverkat flitigt som partner till Ehandel.se:s event Emeet, har rekryterat en ny operativ chef. Hon heter Katarina Fredén, och kommer närmast från rollen som marknadschef hos bemanningsföretaget Poolia.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta arbetet med att utveckla Pineberrys erbjudande. Pineberry har ett unikt resultatinriktat kundfokus och jag ser fram emot att bygga vidare på detta tillsammans med våra medarbetare, säger Katarina Fredén i ett pressmeddelande.

Annons

"En sann intraprenör"

I rollen som operativ chef blir Katarina Fredén enligt pressmeddelandet "ytterst ansvarig för leveransen till Pineberrys kunder".

- Det är väldigt roligt att välkomna Katarina till teamet på Pineberry. Med Katarina får vi en mycket kompetent operativ chef och ledare, med stor kunskap inom marknadsföring och hur man bygger värden för kunden. Katarina är en sann intraprenör med ett stort digitalt fokus. Hon kommer att bidra starkt på vår fortsatta tillväxtresa, kommenterar Christian Litezings, vd på Pineberry.

Katarina Fredén tillträder sin nya tjänst den 18 april.

Annons