Iamrunbox får in 1,5 miljoner – satsar på ny crowdfunding

"Tre framgångsrika kickstarterkampanjer bakom oss."

Det svenska e-handelsföretaget och varumärket Iamrunbox lanserar nu ytterligare en crowdfundingrunda. Under året ska företaget fått in 1.5 miljoner kronor från befintliga investerare och man har samtidigt flera crowdfundingrundor bakom sig.

- Vi har tre framgångsrika kickstarterkampanjer bakom oss och efter denna sista rundan kommer vi kunna fortsätta utvecklas och växa på flera olika fronter i bolaget. Vi har redan vår produkt hos exempelvis Löplabbet och Löparshop och utöver vår egen e-handel finns vi på Amazon. I sommar kör vi igång ett test med Sveriges största sportkedja, vilket känns riktigt spännande, säger grundaren Kirill Noskov i ett pressmeddelande.

Annons

Planerar A-runda på 30 miljoner

Företaget, som grundades 2015 i Lund, säljer väskor som håller kostym och skjorta skrynkelfria när man springer, cyklar eller går till jobbet. Den nya crowdfundingrundan ska dra in uppemot en miljon kronor, som kommer att användas till att finansiera en expansion av bolaget samt nya väskmodeller.

- Vi har planerat för flera nya väskmodeller som kommer släppas under detta året och nästa. Den A-runda vi kommer köra igång i höst har målet 30 miljoner kronor och med de pengarna kommer vi expandera snabbt under 2020, säger Kirill Noskov.

Den närmaste tiden väntar ett samarbete med Stadium och även ett samarbete med "en stor aktör i Sydostasien".

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!