Missa inte: Biljetterna till årets Emeet har släppts

Nu gäller det. Är du redo för årets bästa e-handelskonferens? Ansök om en biljett innan det är för sent! Det finns bara 350 platser.

Årets bästa e-handelskonferens ligger nu runt hörnet. Närmare bestämt den 6 oktober i Stockholm. Idag släpper vi de eftertraktade biljetterna som för e-handlare är helt gratis och inkluderar, om man är snabb att ansöka, en middag utöver det vanliga.

Klockan 13:00 idag, 4 september, öppnar vi årets biljettsläpp till Emeet. Trycket på biljetterna brukar vara mycket högt så det gäller att vara snabb att få in sin anmälan. Vi godkänner alla ansökningar manuellt och eftersom vi rensar ut alla som inte är e-handlare kan det släppas fler platser efter hand. Biljetterna ges dock ut i den turordning som anmälningarna kommit in så vänta inte utan släng in din ansökan så fort det bara går.

Annons


(Öppnar 13:00 - Max 350 platser för e-handlare)
Några saker att tänka på innan du klickar på knappen:

Bara för e-handlare

Leverantörer och studenter kan inte anmäla sig via vårt formulär. Leverantörer måste gå som Partners och e-handelsstudenter får be sin skola kontakta oss för att eventuellt deltaga som funktionärer.

Du måste dela med dig

Det som kanske är viktigare än något annat är att du förstår att detta är en unconference, eller på svenska en knytkonferens. Det betyder att om du inte har något att dela med dig av eller ett ämne du vill prata om, så kommer konferensen inte att ge dig något tillbaka. Sharing is caring brukar vi ha som ledord och att dela med sig är livsviktigt för hela konceptet. Du bör ha ett ämne på tungan som du brinner för innan du fyller i din anmälan.

De som håller i en session och är aktiva i alla diskussioner kommer att lämna Emeet rika på idéer och ny kunskap. De som går dit och hoppas få allt serverat på ett fat, via traditionella föreläsningar, är fel ute. En unconference är ett vasst verktyg för att slipa sina kunskaper i branschen men bara om det sker ett utbyte mellan alla deltagare.

Vi hoppas dock att vi får se alla trevliga e-handlare i Stockholm den 6 oktober. Se till att anmäl dig nu på denna länk så ses vi på PostNords huvudkontor, Arken, om en månad. Lycka till!

Annons