Indiska tar klivet ut i Europa

I april i år öppnade Indiska sin svenska webbshop. Nu är det dags för nästa steg när man öppnar upp för ytterligare 28 länder och ger sina kunder tillgång till modeprodukter och inredning som tidigare bara funnits i utvalda butiker.

I våras öppnade Indiska sin Shop Online i Sverige men man berättade tidigt om sina höga ambitioner. Nu öppnar man även upp sin e-handel i Norge och övriga EU.

– Nu är det äntligen dags att lansera INDISKA Shop Online i hela EU och i Norge. Det känns som ett naturligt och självklart steg för oss. Vi har märkt av en stor efterfrågan hos våra kunder, och det gör oss naturligtvis väldigt inspirerade att vi nu kommer att nå betydligt fler med vårt varumärke och vår unika stil, Bohemian Modern, säger INDISKAs VD Sofie Gunolf.

Annons

Tillgång till hela sortimentet

På Indiska Shop Online kommer kunderna nu att få tillgång till hela Indiskas sortiment. Något som gör att kunderna får möjlighet att handla produkter som annars bara finns tillgängliga i utvalda butiker

– I det breda sortimentet ingår allt från tunikor, klänningar och smycken till kuddar, ljuslyktor och även möblerna i INDISKAs senaste designsamarbete med Swedish Ninja. Nu närmast är det stort fokus på klänningar, stickat och ljuslyktor. I november och december kommer inredning domineras av tre olika julteman och modesidan domineras av festplagg, vilket även kommer att märkas i Shop Online, säger INDISKAs VD Sofie Gunolf.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!