Inet dominerar Sweclockers tävling Årets datorbutik

Datorbutiken och näthandlaren Inet krossar motståndet när datorentusiasterna får bestämma.

Datorbutiken Inet har för åttonde, ja du läste rätt, året i rad tagit hem titeln Årets Datorbutik. Detta i tekniksajten Sweclockers årliga tävling och omröstning.

4000 medlemmar på Sweclockers sida har röstat och alltså utsett Inet till den bästa datorbutiken 2015.

Annons

Ny hemsida på gång

Det är inte så att Inet är utan konkurrens. På andraplats kom Webhallen följt av Komplett, NetOnNet och Dustin. Många datorförsäljare är även delaktiga på Sweclockers för att försöka vinna datorentusiasternas gunst. Inet är uppenbarligen en av de bästa på att uppfylla dessa medlemmars behov.

– Det är en stor ära att bli utsedd till Årets Datorbutik av våra absolut viktigaste kunder här på Sweclockers, att så många valt att rösta på oss är vi otroligt stolta och tacksamma för! Vi sätter alltid kunden i fokus, måste hela tiden bli bättre och i år har vi en hel del planerat, bland annat en uppdaterad hemsida och förbättrade öppettider på kundtjänst, något som vi hoppas våra kunder kommer uppskatta, säger Inets vd, Erik Wickman, till Sweclockers.

Årets utmanare NetOnNet

Inet dominerade tydligen alla kategorier som exempelvis sortiment och service.

- Återförsäljaren tar hem förstaplatsen i så gott som alla kategorier, inklusive bästa sortiment, service och leveranstid. För den fjärde kategorin, bästa prissättning, är racet jämnare i toppen. Visserligen kammar Inet hem vinsten även här, men följs tätt av återförsäljarna Netonnet och Webhallen där endast ett tiotal röster skiljer dem åt, skriver Sweclockers i samband med utdelningen.

Det enda som Inet inte kammar hem är Årets utmanare, vilket kanske sett lite dumt ut, och den som får förstaplatsen här är istället NetOnNet. Där NetOnNets fortsatta satsning på datorkomponenter sägs imponera på datorentusiasterna. CDON konstaterar man samtidigt "fortsätter att tappa medlemmarnas favör" och sjunker till femteplatsen bland utmanarna.

Annons