Jätten Ellos börjar med klimatschyssta hemleveranser

"Vi strävar efter ett erbjudande som ligger i framkant."

Logistikföretaget Best Transport meddelar att de har fått en baddare till kund. Fraktuppstickaren är inte främmande inför att locka e-handlare till sin tjänst, men det är inte varje dag man får in ett miljardbolag som Ellos. Det gamla postorderföretaget utökar nu i alla fall sina leveransalternativ med Best.

- Som en av Nordens ledande e-handlare strävar vi efter att ha ett erbjudande som ligger i framkant. Med Best Transports klimatkompenserade hemleveranser når vi ut i ett stort leveransområde, vilket gör att vi stärker vårt erbjudande ytterligare samtidigt som vi tar ett ansvar för miljön, säger Mathias Parkhagen, logistikchef på Ellos Group, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Två till tre dagar som standard

Det nya samarbetet inleddes i april och Best sköter nu hemleveranser åt både Ellos och deras systerbutik Jotex. I samband med den nya satsningen på klimatkompenserade hemleveranser så förbättrar Ellos även sitt grundutbud gällande frakt.

- Utöver denna satsning snabbar vi även upp våra standardleveranser som framåt kommer att vara två till tre dagar, säger Mathias Parkhagen.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!